★ iskager ★
Fine Sia Sky blev 1 måned i mandags.
Hun blev fejret med kys, kærlighed og iskager en masse og tilbragte aftenen snorksovende i farmors trygge favn. Drøndejligt for begge damer.
Iskagerne består af chewy mandelbunde med lakrids og små stykker White samt laber, lyserød hindbæris.
De er den perfekte lille prinsessedessert, men hitter hos både piger og drenge, mænd og kvinder.
Ingredienser
Hindbæris:
230 g hindbær
100 g fløde
100 g mælk
150 g sukker
lidt citronsaft
Bunde:
3 æggehvider
150 g sukker
100 g mandler
70 g hvid chokolade
2 tsk rålakridspulver (fra Bülow)
Hindbæris:
Blend hindbærerne, og si kernerne fra.
Bland hindbærpuré, fløde, mælk, sukker og citronsaft, og kør massen på ismaskine.
Bunde:
Smut mandlerne, og blend dem til groft mel.
Hak chokoladen fint.
Pisk æggehvider og sukker til marengs, og vend mandelmel, hakket chokolade og lakridspulver i.
Beklæd en bageplade med bagepapir, og smør et firkantet lag marengs ud (cirka ½ cm tykkelse).
Bag bunden i 12-15 min ved 175 grader – til den får en fin lysebrun farve.
Lad den køle af på en bagerist.
Del den i to, og fordel hindbæris mellem dem.
Sæt den i fryseren natten over.
Stik små stjerner ud med en kageudstikker, og server for sødhedsmennesker!