Påskeæg med citron, hvid chokolade og hindbær
Som lovet er her nr. 2 opskrift fra ‘Med Rundt’.
Disse påskeæg er noget nemmere end lakridspåskeæggene – men også ren smagsløgforkælelse.
Jeg er faktisk ikke fan af ren marcipan… men tilsat hvid chokolade og citron – så er jeg solgt.
Håber du nyder ferien, de fine forårstegn og friheden til at gøre lige, hvad dit hjerte føler for. Det gør jeg.
Ingredienser
100 g marcipan
½ økologisk citron
175 g Amedei Toscano White eller anden hvid chokolade af god kvalitet
Frysetørrede hindbær
Rør marcipanen blød i en skål – f.eks. med en elpisker.
Tilsæt skal og saft fra den halve citron.
Smelt 75 g hvid chokolade over vandbad, og pisk den i.
Form massen til en kugle, og sæt den i køleskabet en halv times tid.
Skær massen ud i små stykker à 15 g, og form dem til æg.
Smelt resten af chokoladen over vandbad (og temperer den.)
Dyp æggene i chokoladen, og pynt med frysetørret hindbærpulver og lidt citronskal.