Pistacie-juletræer

Juletræer med pistacienødder, marcipan og nougat

Selv om København ikke er pyntet med sne og radioen endnu ikke spiller ’Last Christmas’, må man godt tyvstarte lidt på julegodterne.

Der er trods alt kun 1 måned og 11 dage til jul.

Juletræerne er super nemme at lave – både for børn og for frøken fummelfingret.

Find marcipan, nougat og pistacienødder frem – og kald på dine børn/lån nogle børn. De vil elske det.

Juletræer med pistacienødder, marcipan og nougat

Ingredienser (10 juletræer)

30 g usaltede pistacienødder

100 g marcipan

30 g Toscano Gianduja – eller anden lækker nougat

sukkerstjerner

sølvglimmer

(evt. flormelis)

 

Blend pistacienødderne til fint mel.

Del marcipanen i ti lige store stykker, og bland hvert stykke med lidt pistaciemel.

Form marcipanen til en kegle – med et stykke nougat i hver.

Rul keglerne i pistaciemelet.

Pynt pistacie-juletræerne med sukkerstjerner og sølvglimmer.

Drys lidt flormelis ud over træerne – hvis du savner sneen! :)