Hindbærmandler med mandelnougat

Ristede mandler med mandelnougat og frysetørret hindbær

Lige om lidt stikker jeg til solskinsøen – med min mand i hånden og hjemmelavede hindbærmandler i tasken.

Jeg ser særligt frem til gåture ved stranden med ruskende vind, vante-i-vante og kolde kys.

Og hyggestunder i stuen med stearinlys, spil, snak og chokoladesødt.

De hjemmelavede hindbærmandler er til min mor. Mest som et kærlighedssymbol. Men også fordi hun e l s k e r mandler.

De er smaddersimple at lave:

Rist mandlerne kort i ovnen, beklæd dem med økologisk mandelnougat og vend dem i pulveriseret frysetørret hindbær.

Jeg har først for nylig fået øjnene op for mandelnougat. Hold op, en lykke-lækkeri! Sød og blød og værdig til et must-taste-mærkat.

Forær mandlerne til din savnede mor eller som værtindegave til jul. Eller find en god undskyldning og spis dem selv.

Ristede mandler med mandelnougat og frysetørret hindbær