Små chokolader med lakrids og hindbær

Hvid chokolade med hindbær og lakrids

Jeg leger med Toscano White (hvid chokolade), lakridspulver og frysetørrede hindbær.

Fine chokoladeforme gør legen lidt sjovere. Jeg er særligt glad for de små hjerter, som jeg ofte sender kærlighedsbudskaber med.

Men har du ingen forme, kan du bare give fantasien frit spil på et stykke bagepapir. Det kan blive mindst lige så dekorativt.

Hvid chokolade med lakrids og hindbær

Jeg bliver aldrig for gammel til at lege. Gør du?

8 tanker om "Små chokolader med lakrids og hindbær"

  1. Tine

    Hvor er de fine, men hvad består fyldet af i de runde chokolader.

    Du har i øvrigt vundet mit hjerte totalt med din skønne blog, tusind tak.

    Svar
    1. Maja Forfatter

      Kom pludselig i tanke om, at jeg aldrig fik svaret dig. Det beklager jeg meget. Det er en lakridscreme, som jeg også bruger i mine lakridsmacarons. Du kan finde opskriften her: http://chocolat.dk/labre-lakrids-macarons.

      P.S. Hvor er du bare sød. Du har glædet mit hjerte med din skønne kommentar :)

      Svar
  2. Louise

    Jeg er forelsket i disse små hvide chokolader med lakridsfyld, der minder om nogle jeg har smagt hos Svaneke Chokolade, så derfor vil jeg begive mig ud i et forsøg på at lave dem i weekenden! :) Bruger du piskefløde eller kaffefløde i lakridscremen, og hvor længe kan de holde sig? Super flot blog, man bliver meget lækkersulten! :)

    Svar
    1. Maja Forfatter

      Det lyder godt :) Jeg bruger piskefløde. Kender ikke udløbsdatoen, men tror nok du skal få dem spist inden da ;) Rigtig god fornøjelse!

      Og tusind tak for dine dejlige ord!

      Svar

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>